Windows 11 pro

Windows 11 Pro Licentie: Naar de Toekomst van Productiviteit en Innovatie

Upgrade naar de nieuwste standaard in besturingssystemen met een Windows 11 Pro licentie. Windows 11 Pro is de evolutie van vertrouwde Windows-functies, nu nog beter en intuïtiever. Ontworpen voor moderne professionals en bedrijven, biedt Windows 11 Pro een naadloze ervaring die zich richt op productiviteit, beveiliging en flexibiliteit.

Waarom Windows 11 Pro?

  • Vernieuwde Gebruikerservaring: Windows 11 Pro introduceert een vernieuwde gebruikersinterface met een fris, dynamisch ontwerp en geoptimaliseerde prestaties. De nieuwe Startknop, geavanceerde taakbalk en verbeterde Microsoft Store maken je dagelijkse taken gemakkelijker dan ooit.

  • Verhoogde Productiviteit: Dankzij verbeterde multitaskingfuncties, zoals virtuele bureaubladen en geoptimaliseerde vensterbeheer, kun je naadloos schakelen tussen verschillende taken. Widgets houden je op de hoogte van belangrijke informatie zonder je workflow te onderbreken.

  • Verbeterde Beveiliging: Windows 11 Pro biedt krachtige beveiligingsfuncties, waaronder Windows Defender Antivirus, intelligente risicobeoordeling en hardwarematige beveiliging. Je gegevens zijn veilig, zowel lokaal als in de cloud.

  • Compatibiliteit met Nieuwe Technologieën: Windows 11 Pro is ontworpen voor de toekomst, met ondersteuning voor nieuwe technologieën zoals DirectStorage voor snellere laadtijden in games en ondersteuning voor Android-apps om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen.

  • Vereisten en Compatibiliteit: Windows 11 Pro vereist specifieke hardware, waaronder een compatibele 64-bit processor met ten minste 1 GHz kloksnelheid, 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte. Controleer de compatibiliteit van je systeem voordat je upgrade om de beste ervaring te garanderen.

Upgrade vandaag nog naar Windows 11 Pro en ontdek een wereld van mogelijkheden. Verhoog je productiviteit, verbeter je beveiliging en werk efficiënter dan ooit tevoren. Krijg toegang tot innovatieve functies en een gestroomlijnde interface die zijn ontworpen om jouw workflow te verbeteren.

Waar wacht je nog op? Investeer in een Windows 11 Pro licentie via onze webshop en zet de volgende stap naar een krachtige en geavanceerde computerervaring. Bestel nu en ontgrendel de toekomst van technologie.

windows-11-pro

Windows 11 Pro licentie

 24.95

KOOP NU

Vraag en Antwoord

Windows 11 Pro biedt een vernieuwde en verfijnde gebruikersinterface, verbeterde prestaties, nieuwe multitaskingfuncties en krachtige beveiligingsupdates die ontworpen zijn om je productiviteit te verhogen.

Ja, Windows 11 Pro is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en professionals. Het biedt uitgebreide beveiligingsopties, naadloze integratie met Microsoft 365 en verbeterde productiviteitsfuncties.

 In de meeste gevallen zijn oudere software en programma’s compatibel met Windows 11 Pro. Microsoft heeft echter een compatibiliteitscontroletool om te helpen bij de overgang.

Windows 11 Pro heeft bepaalde systeemvereisten, waaronder een compatibele 64-bit processor met ten minste 1 GHz kloksnelheid, 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte. Een DirectX 12 compatibele grafische kaart is ook vereist.

Nee, elke installatie van Windows 11 Pro vereist een aparte licentie. Er zijn volume-licentieopties beschikbaar voor bedrijven die meerdere licenties nodig hebben.

Ja, Windows 11 Pro bevat geavanceerde beveiligingsfuncties zoals Windows Defender Antivirus, Windows Hello en BitLocker-encryptie om je apparaat en gegevens te beschermen.

Ja, Windows 11 Pro biedt de mogelijkheid om Android-apps te downloaden en te gebruiken via de Microsoft Store.

Ja, Windows 11 Pro is beschikbaar in meerdere talen en biedt ondersteuning voor meerdere talen binnen hetzelfde besturingssysteem.

Een Windows 11 Pro licentie is permanent en blijft geldig zolang je dezelfde hardware gebruikt. Het is niet gebonden aan een specifieke tijdsduur.

Windows 11 Pro biedt extra functies zoals uitgebreide beveiligingsopties, de mogelijkheid om verbinding te maken met bedrijfsnetwerken, geavanceerde virtualisatiemogelijkheden en toegang tot Windows Update for Business. Deze functies zijn essentieel voor professionals en bedrijven die streven naar maximale efficiëntie en beveiliging.

Nee, Windows 11 Pro licenties zijn gebonden aan het oorspronkelijke apparaat waarop ze zijn geïnstalleerd. Ze kunnen niet worden overgedragen naar een ander apparaat. Als je een nieuwe computer koopt, moet je een nieuwe Windows 11 Pro licentie aanschaffen voor dat specifieke apparaat.

-90%
Oorspronkelijke prijs was: €499.00.Huidige prijs is: €49.95.
-94%
Oorspronkelijke prijs was: €1,259.00.Huidige prijs is: €69.99.
-94%
Oorspronkelijke prijs was: €889.00.Huidige prijs is: €49.95.
-90%
Oorspronkelijke prijs was: €249.95.Huidige prijs is: €24.95.
-87%
Oorspronkelijke prijs was: €149.95.Huidige prijs is: €19.95.
-70%
Nieuw
Oorspronkelijke prijs was: €299.99.Huidige prijs is: €89.95.
-94%
Oorspronkelijke prijs was: €499.00.Huidige prijs is: €29.95.
-71%

Licenties

Remote Support

Oorspronkelijke prijs was: €169.99.Huidige prijs is: €49.99.