Windows 10 pro

Windows 10 Pro Licentie: Optimale Kracht en Veiligheid voor Jouw Apparaat

Ontdek de ultieme efficiëntie en beveiliging met een Windows 10 Pro licentie. Windows 10 Pro is het meest geavanceerde besturingssysteem van Microsoft dat is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne professionals en bedrijven. Met een intuïtieve interface, krachtige functies en uitstekende beveiligingsopties biedt Windows 10 Pro alles wat je nodig hebt voor een soepele en productieve computerervaring.

Waarom Windows 10 Pro?

  • Krachtige Prestaties: Windows 10 Pro levert razendsnelle prestaties, zelfs op oudere hardware. Het systeem is geoptimaliseerd om soepel te draaien, zelfs bij veeleisende taken en multitasking.

  • Veiligheid voor Alles: Met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals Windows Defender Antivirus ben je beschermd tegen virussen, malware en andere online bedreigingen. Bovendien biedt Windows 10 Pro regelmatige beveiligingsupdates om je gegevens veilig te houden.

  • Flexibiliteit en Productiviteit: Profiteer van handige functies zoals de virtuele bureaubladomgeving, waarmee je meerdere virtuele desktops kunt creëren om je werkruimte georganiseerd te houden. Daarnaast zijn er krachtige ingebouwde apps zoals Microsoft Edge, Cortana en de Microsoft Store voor al je behoeften.

  • Compatibiliteit: Windows 10 Pro is ontworpen om te werken met een breed scala aan apparaten, van desktopcomputers tot laptops en tablets. Het biedt ook compatibiliteit met veel softwaretoepassingen, zowel oud als nieuw.

Upgrade vandaag nog naar Windows 10 Pro en ontgrendel de volledige potentie van je apparaat. Verbeter je productiviteit, versterk je beveiliging en ontdek een wereld van nieuwe mogelijkheden. Krijg toegang tot de nieuwste functies en blijf up-to-date met Windows 10 Pro.

Wacht niet langer en investeer in een Windows 10 Pro licentie voor een naadloze, veilige en krachtige computerervaring. Bestel nu en optimaliseer je digitale wereld.

windows-10-pro

Windows 10 Pro

149.95 €19.95

KOOP NU

Vraag en antwoord

Windows 10 Pro biedt extra functies zoals geavanceerde beveiligingsopties, de mogelijkheid om verbinding te maken met bedrijfsnetwerken, en krachtige tools voor productiviteit en virtualisatie.

Ja, Windows 10 Pro is ideaal voor bedrijven van elke omvang. Het biedt geavanceerde beveiliging, flexibiliteit en productiviteitsopties die bedrijven nodig hebben.

Nee, elke installatie van Windows 10 Pro vereist een aparte licentie. Er zijn volume-licentieopties beschikbaar voor bedrijven die meerdere licenties nodig hebben.

Ja, Windows 10 Pro ontvangt regelmatig updates met nieuwe functies en beveiligingsverbeteringen om ervoor te zorgen dat je systeem up-to-date en veilig blijft.

Ja, Windows 10 Pro is ontworpen om compatibel te zijn met oudere software. In de meeste gevallen kunnen oudere programma’s zonder problemen worden uitgevoerd.

Ja, Windows 10 Pro bevat functies zoals HomeGroup waarmee je eenvoudig bestanden en printers kunt delen met andere gebruikers in je netwerk.

Ja, Windows 10 Pro bevat Windows Defender Antivirus, een krachtige ingebouwde beveiligingsoplossing om je te beschermen tegen virussen, malware en andere bedreigingen.

Ja, je kunt je Windows 10 Home upgraden naar Windows 10 Pro via onze webshop een upgrade-licentie aan te schaffen.

Klik hier voor meer info.

-90%
Oorspronkelijke prijs was: €499.00.Huidige prijs is: €49.95.
-94%
Oorspronkelijke prijs was: €1,259.00.Huidige prijs is: €69.99.
-94%
Oorspronkelijke prijs was: €889.00.Huidige prijs is: €49.95.
-90%
Oorspronkelijke prijs was: €249.95.Huidige prijs is: €24.95.
-87%
Oorspronkelijke prijs was: €149.95.Huidige prijs is: €19.95.
-70%
Nieuw
Oorspronkelijke prijs was: €299.99.Huidige prijs is: €89.95.
-94%
Oorspronkelijke prijs was: €499.00.Huidige prijs is: €29.95.
-71%

Licenties

Remote Support

Oorspronkelijke prijs was: €169.99.Huidige prijs is: €49.99.