office licentie mac

Office Licentie voor Mac: Optimaliseer Jouw Productiviteit op Apple Devices

Een Office licentie voor Mac opent een wereld van mogelijkheden voor Mac-gebruikers. Met de krachtige hulpmiddelen van Microsoft Office, waaronder Word, Excel, PowerPoint en Outlook, kunnen Mac-gebruikers professionele documenten maken, gegevens analyseren, indrukwekkende presentaties ontwerpen en naadloos communiceren, alles op hun favoriete Apple-apparaten.

Waarom Kiezen voor een Office Licentie op Mac?

  • Professionele Documenten: Met Microsoft Word kunnen Mac-gebruikers moeiteloos professionele documenten maken, variërend van rapporten tot nieuwsbrieven, met geavanceerde opmaakopties en samenwerkingsfuncties.

  • Krachtige Gegevensanalyse: Excel voor Mac biedt uitgebreide rekenhulpmiddelen en grafieken, waardoor het gemakkelijk is om gegevens te organiseren, analyseren en visualiseren voor betere besluitvorming.

  • Indrukwekkende Presentaties: PowerPoint stelt Mac-gebruikers in staat om boeiende presentaties te ontwerpen met rijke media, overgangen en aanpasbare sjablonen, waardoor ze hun ideeën op een creatieve en overtuigende manier kunnen presenteren.

  • Efficiënte E-mailcommunicatie: Outlook voor Mac helpt bij het beheren van e-mails, agenda’s en contacten, waardoor Mac-gebruikers moeiteloos kunnen communiceren en georganiseerd kunnen blijven.

Compatibel met Jouw Mac-apparaat:

Onze Office licenties zijn volledig compatibel met een breed scala aan Mac-apparaten, waaronder MacBook Air, MacBook Pro, iMac en Mac mini. Ongeacht welk Apple-apparaat je gebruikt, je hebt altijd toegang tot de krachtige functionaliteiten van Microsoft Office, geoptimaliseerd voor macOS.

Verhoog Jouw Productiviteit met Office voor Mac:

Verbeter je werkprocessen, werk efficiënter samen en maak indrukwekkende documenten en presentaties met Office voor Mac. Upgrade vandaag nog naar een Office licentie en ontdek een nieuwe standaard in productiviteit, allemaal op je Mac-apparaat.

Microsoft Office Home & Zakelijk 2021 – 1 MAC – PC

 89,95

KOOP NU

vraag en antwoord

Hoewel de kernfunctionaliteit hetzelfde is, zijn er enkele kleine verschillen in de gebruikersinterface en functies om de software te optimaliseren voor respectievelijk macOS en Windows-besturingssystemen.

Ja, Office licenties voor Mac zijn compatibel met verschillende Mac-apparaten, inclusief MacBook Air, MacBook Pro, iMac en Mac mini.

Nee, meestal vereist elke installatie van Office op een apart apparaat een aparte licentie. Er zijn echter Office 365-abonnementen beschikbaar die meerdere apparaten ondersteunen.

Na aankoop ontvang je een productcode en instructies om Office op je Mac te installeren.

Ja, na de installatie kun je de meeste Office-toepassingen offline gebruiken. Sommige functies vereisen echter een internetverbinding voor updates en cloudservices.

De geldigheidsduur van een Office-licentie voor Mac varieert afhankelijk van het type licentie dat je aanschaft. Sommige zijn permanent, terwijl andere abonnementsgebaseerd zijn en jaarlijks moeten worden vernieuwd.

Ja, Office Home & Business 2021 voor Mac is geschikt voor zakelijk gebruik. Het bevat krachtige tools zoals Outlook voor e-mailbeheer en planning.

Ja, Office voor Mac maakt het gemakkelijk om documenten te delen met gebruikers van zowel Mac- als Windows-computers. Je kunt bestanden eenvoudig converteren naar het gewenste formaat.

-90%
Oorspronkelijke prijs was: €499.00.Huidige prijs is: €49.95.
-94%
Oorspronkelijke prijs was: €1,259.00.Huidige prijs is: €69.99.
-94%
Oorspronkelijke prijs was: €889.00.Huidige prijs is: €49.95.
-90%
Oorspronkelijke prijs was: €249.95.Huidige prijs is: €24.95.
-87%
Oorspronkelijke prijs was: €149.95.Huidige prijs is: €19.95.
-70%
Nieuw
Oorspronkelijke prijs was: €299.99.Huidige prijs is: €89.95.
-94%
Oorspronkelijke prijs was: €499.00.Huidige prijs is: €29.95.
-71%

Licenties

Remote Support

Oorspronkelijke prijs was: €169.99.Huidige prijs is: €49.99.