Retourbeleid

1. Algemeen

Dit retourbeleid is van toepassing op aankopen gedaan bij Onlinelicentie.nl. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en een soepele retourprocedure te bieden.

2. Retourneren van Productcodes/Licentiecodes

Onlinelicentie.nl verkoopt productcodes en licentiecodes voor softwareactivatie. Deze codes zijn eenmalig te gebruiken en persoonsgebonden. Ze kunnen vaak worden gekoppeld aan een specifiek apparaat of persoonlijk account. Hierdoor is het niet mogelijk om deze codes te retourneren, aangezien ze een uniek karakter hebben en niet onder het wettelijke herroepingsrecht vallen, zoals doorgaans van toepassing is op aankopen op afstand.

3. Uitzondering: Verzegelde Producten

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet is verbroken of in het geval van software, niet is gebruikt. Als de verzegeling is verbroken, is je bestelling definitief en kan deze niet meer worden geretourneerd. Als je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, gecrediteerd. De kosten voor de retourzending van je huis naar de webwinkel zijn echter voor je eigen rekening. Raadpleeg de exacte tarieven op de website van je vervoerder. Als je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, moet het product met alle meegeleverde accessoires en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking aan de verkoper worden geretourneerd.

4. Niet-retourneerbare Artikelen

De volgende artikelgroepen komen niet in aanmerking voor retournering:

Speciaal voor jou bestelde artikelen

Artikelen die speciaal voor jou zijn bedrukt

Software en digitale diensten

Remote support

5. Contact Ons

Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.